HomeTerres de l'EbreLes escoles de música i les activitats singulars municipals centren dues línies...

Les escoles de música i les activitats singulars municipals centren dues línies d’ajuts de la Diputació

TERRES DE L’EBRE // La Diputació de Tarragona ha obert dos convocatòries amb línies d’ajuts adreçades a ajuntaments i altres ens locals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Una de les convocatòries preveu lliurar subvencions a escoles de música de titularitat municipal, amb una dotació econòmica total de 900.000 euros, una xifra que incrementa en 300.000 euros la dotació de l’any anterior. Així, es vol contribuir al finançament parcial de les despeses d’estos centres i al dèficit que s’ha derivat de l’actual crisi sanitària, permetent que es puguen mantenir els ensenyaments musicals als municipis de la demarcació.

La segona línia d’ajuts adreçada a ajuntaments i ens locals la centren les activitats que organitzen de caràcter extraordinari, singular o d’interés ciutadà i tenen una dotació econòmica de 600.000 euros. Des de la Diputació es valora que estes activitats contribueixen a la reactivació de l’economia dels municipis, adequant-se a les condicions sanitàries que marque la normativa vigent.

Les dos convocatòries, que són obertes fins al pròxim 21 d’octubre, se sumen a les que la Diputació adreça tant al sector públic com privat per a activitats culturals, esportives i educatives i a despeses derivades de la pandèmia de la Covid-19.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies