HomeUrbanismeLes Obres a l鈥橭ficina delegada de les Cases encaren la recta final

Les Obres a l鈥橭ficina delegada de les Cases encaren la recta final

L’Oficina Delegada es troba en la recta final de les obres d鈥檃questa nova seu de l鈥Ajuntament d’Alcanar a les Cases. Est脿 previst que les obres acaben al mes d鈥檃bril, quan els ve茂ns i ve茂nes de les Cases d鈥橝lcanar ja podran fer 煤s de l鈥橭ficina, despr茅s que s鈥檋aja substitu茂t la teulada d鈥檃miant, millorat l鈥檈fici猫ncia energ猫tica de l鈥檈difici i ordenat totes les plantes.

L鈥檃lcalde d鈥橝lcanar, Joan Roig, detalla que聽鈥渁mb aquestes obres el que pretenem 茅s apropar l鈥檃juntament d鈥橝lcanar a la ciutadania de les Cases. Ho farem amb un delegat del servei t猫cnic i un regidor o regidora per tal de poder atendre totes aquelles peticions, aportacions o suggeriments de la ciutadania鈥.聽Aix铆 mateix, afegeix que aquest 茅s el prop貌sit d’un nou equipament聽鈥渟ense precedents al municipi i que unir脿 encara m茅s els nostres nuclis urbans鈥.

Aquesta seu, per tant, resultar脿 de molta utilitat per a la ciutadania de les Cases i Alcanar Platja. Des de la planta baixa es podran tramitar inst脿ncies, gestions del padr贸 d鈥檋abitants o altres documents que es puguin expedir des de l鈥橝juntament. A les plantes superiors s鈥檋abilitar脿 un espai per a activitats culturals com exposicions o d鈥檃ltres聽 activitats que es puguen requerir des del teixit associatiu del municipi.

Pel que fa a les obres, Mireia Garriga, arquitecta i directora del projecte, explica que聽鈥渟鈥檋a eliminat la coberta de fibrociment, que no tenia cap mena d鈥檌mpermeabilitzaci贸 ni a茂llament t猫rmic i aix貌 feia que l鈥檈difici fos molt fred o molt calent. Tamb茅 s鈥檋a aixecat una claraboia a la coberta per facilitar m茅s llum a l鈥檈scala i tenir un punt d鈥檃cc茅s per al manteniment i evitar qualsevol problema en el futur鈥.

Una empresa especialitzada ha eliminat la xapa d鈥檃miant i ha constru茂t una nova coberta plana invertida no transitable. Per a fer la claraboia, s鈥檋a 鈥檃ixecat un volum d鈥檜n metre damunt de la coberta amb dues finestres per tal d鈥檌l路luminar i ventilar l鈥檈scala, i s鈥檋a fet una cobertura al sostre del bany de la segona planta, on tamb茅 s鈥檋a instal路lat una escala retr脿ctil per a permetre l鈥檃cc茅s a la coberta per al manteniment.

A m茅s, la planta baixa s鈥檋a dividit en diferents estances i s鈥檋i estan renovant les fusteries interiors i els paviments. A la planta primera s鈥檋a fet una nova distribuci贸, es doblaran les fa莽anes afegint-hi a茂llament t猫rmic i tamb茅 es renovaran el fustam interior i els paviments.

L鈥檃ctuaci贸 t茅 un cost de 159.037,08 鈧 (IVA incl貌s) i l鈥檈st脿 executant l鈥檈mpresa Construccions Revert茅 Ferr茅, SCP, guanyadora del concurs de licitaci贸. Les millores qualitatives que aporta l’empresa adjudicat脿ria s贸n la millora de les caracter铆stiques de revestiment de monocapa, el paviment de parquet flotant de la planta baixa, el r猫tol exterior de l鈥橭ficina Delegada i la incorporaci贸 de cadires.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

76 + = 77

脷ltimes not铆cies