HomeUrbanismeLes obres al carrer Barcelona de Tortosa emprenen un segon tram a...

Les obres al carrer Barcelona de Tortosa emprenen un segon tram a partir de dimecres

L’avenç de les obres de remodelació del carrer Barcelona fa que a partir de demà dimecres s’inicie un altre tram de l’actuació prevista. Concretament, entre els carrers Puigcerdà i la Bisbal. Això comportarà afectacions al trànsit i a la mobilitat en esta zona, tant al carrer Barcelona com en alguns carrers perpendiculars.

Per tal de dur a terme els treballs, es retiraran temporalment els aparcaments del carrer Martorell, que passarà a tindre doble sentit de circulació, amb entrada i sortida per l’avinguda del Canigó. Això ha de permetre l’accés del veïnat als pàrquings d’este carrer així com facilitar l’arribada fins a la farmàcia.

Pel que fa als immobles situats a l’altra part del carrer Barcelona, entre els quals els carrers Martorell, Figueres, Tossa de Mar o Puigcerdà, caldrà arribar-hi a peu fins que les obres de millora del carrer no permeten recuperar l’accés rodat.

L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties inevitables que provoquen les obres a la via pública. Així mateix, prega que la ciutadania seguisca la senyalització temporal i les indicacions de la Policia Local de Tortosa.

Fins a este moment, els treballs s’han centrat en el tram entre la rotonda de la plaça de la Unió i el carrer Puigcerdà, del qual ja s’ha reobert al trànsit la primera part. Així mateix, també s’està habilitant el nou accés que connectarà el carrer Perelló i la rotonda de la Unió, que generarà una nova via de sortida cap al pont de Tirant Lo Blanc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 40

Últimes notícies