HomeEducacióL’escola d’estiu per a la renovació pedagògica programa cursos a Amposta, Tortosa...

L’escola d’estiu per a la renovació pedagògica programa cursos a Amposta, Tortosa i la Terra Alta

El Moviment per a la Renovació Pedagògica de les Terres de l’Ebre organitza una nova edició de l’Escola d’Estiu per a mestres de les Terres de l’Ebre, en què es programen formacions i sessions de reflexió a partir de les idees dels mateixos professionals del territori. Esta escola, que es farà del 27 de juny al 9 de juliol, recupera enguany el seu format presencial, amb cursos i xerrades a Tortosa, Amposta i a la Terra Alta.

Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de juny i el lema d’esta edició és Aprenentatge amb sentit. Concretament, a Amposta es faran els cursos L’acompanyament emocional des de la perspectiva sistèmica i de la comunicació no violenta, adreçat a professionals d’infantil i primària, i Construïm amb les mans la ment matemàtica; i dos tallers amb el títol Educar en i per al conflicte, per a donar eines per a la transformació del conflicte i per a la incorporació de la discrepància i la controvèrsia.

A Tortosa es faran tallers sobre l’aprenentatge globalitzat i la prevenció de conflictes, així com un altre sobre expressió corporal i un curs de metodologies en treball globalitzat i transversal. A Gandesa, hi ha programat un curs de 20 hores amb el títol Ser un mestre far. L’educació cíclica, i a Horta de Sant Joan, un altre curs en què es tractarà La caminada com a experiència estètica.

Després de dos anys de pandèmia, els organitzadors aspiren a recuperar l’oportunitat presencial de “compartir experiències i fer xarxa”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 85 = 95

Últimes notícies