HomeGastronomiaL’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa, tercera classificada en el Concurs d’Escoles de...

L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa, tercera classificada en el Concurs d’Escoles de Pastisseria de Catalunya

L’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa amb alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Pastisseria, Forneria i Rebosteria va quedar tercera classificada en el Concurs d’Escoles de Pastisseria Catalunya celebrat durant la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts.

Dos alumnes del cicle formatiu de Pastisseria, Fatima Ourmous i Hafida Aboudaoud, van estar preparant la prova amb el suport i acompanyament dels professor Sergio Márquez. Al concurs van participar escoles de tota Catalunya, on només van passar a la final quatre. La prova final, realitzada el passat divendres, tenia una durada de tres hores en què les alumnes havien d’elaborar tres elements de pastisseria: un pastís, unes postres de plat i un bombó. Tant els ingredients com els materials eren de proximitat i, al mateix temps, també van ser una reivindicació del producte ebrenc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies