HomeCulturaL'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona cerca...

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona cerca professionals per a impartir cursos de curta durada

L’Escola per l’Art i la Cultura ha convocat una nova edició del projecte que incorpora professionals de l’art i la cultura per impartir cursos de curta durada per a la programació del 2023, de gener a desembre. Artistes, dissenyadors, fotògrafs, comunicadors, gestors culturals, arquitectes, curadors, historiadors, galeristes, educadors entre altres professionals que vulguen compartir el seu talent impartint classes en una de les seus de l’Escola per l’Art i la Cultura a Tortosa i Valls o també a qualsevol de les subseus dels diferents municipis del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès.

Les propostes poden ser un curs, taller, una càpsula formativa o una jornada, d’una durada d’entre 2 i 20 hores. En el projecte cal que s’especifiquen els objectius del curs, una descripció general de totes les sessions que el conformaran, així com els requisits tècnics que cal tenir en compte i un pressupost aproximat. Es valoraran vídeos o imatges que il·lustren el curs.

Les formacions s’han d’adreçar a professionals artístics, culturals i d’altres àmbits que vulguen aplicar la creativitat a la feina, però també a persones interessades a desenvolupar la sensibilitat per les arts, la cultura i el patrimoni. Les propostes s’hauran de presentar a la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona mitjançant una sol·licitud a la Carpeta Ciutadana, abans del 31 d’agost de 2022.

A partir de setembre, l’equip docent i un representant del Servei d’Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona, valoraran totes les propostes presentades seguint els criteris d’innovació, especialització, valor afegit, professionalitat i idoneïtat dins del context formatiu de l’Escola per l’Art i la Cultura.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona és un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l’essència de l’Escola d’Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l’oferta formativa i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat els darrers mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies