HomeSocietatL’Estret de Magallanes finalitza la temporada amb un especial LGTBIQ+

L’Estret de Magallanes finalitza la temporada amb un especial LGTBIQ+

El passat divendres 17 de juny, Canal Terres de l’Ebre va finalitzar amb la temporada 2021-2022 del magazín ebrenc del divendres a la nit, l’Estret de Magallanes, presentat per Roger Font. Un espai reservat per parlar i conèixer una mica més els diferents actes culturals i socials d’interès per al territori ebrenc. Aquesta temporada pel sofà del plató de l’Estret de Magallanes s’hi han assegut més de 300 persones del panorama artístic i social de l’Ebre.

L’últim programa va ser un especial LGTBIQ+, en què es va voler apropar als ebrencs i les ebrenques el significat d’aquestes sigles, a més de reivindicar la feina que s’està fent des d’algunes administracions públiques. El programa es va dedicar a abordar també la primera festa de l’orgull del territori, Unicorns Pride Ebre, un festival que neix amb la voluntat de convertir-se en un espai divers i un punt de posada en coneixement de persones que són referents del col·lectiu.

Des de l’inici de temporada al setembre del 2021, fins a la finalització d’aquest mateix al juny del 2022, l’Estret de Magallanes ha estat dirigit per diferents presentadores com són: Lluïsa Bertomeu, directora i creadora del magazín, Diana Mar comunicadora de Delta.cat i Roger Font cap de programes de Canal Terres de l’Ebre.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre és acostar als ebrencs i les ebrenques les novetats culturals i socials dels municipis amb la finalitat d’entretenir i acompanyar l’espectador amb optimisme durant la nit dels divendres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies