HomeSalutL'hospital de la Santa Creu rep 2.000 dòlars de la multinacional Jabil...

L’hospital de la Santa Creu rep 2.000 dòlars de la multinacional Jabil per finançar dos programes assistencials

El director general de JPS Tortosa (Jabil Packaging Solutions), Leandre Aymerich, ha fet lliuramen d’un xec de 2.000 dòlars a l’hospital de la Santa Creu, que permetran dur a terme dos projectes al centre assistencial. La donació s’emmarca en el procés de selecció que cada any posa en marxa la multinacional entre les filials que té arreu del món, anomenat Jabil Cares, amb el qual financia diverses iniciatives per millorar les empreses, l’atenció dels seus treballadors, així com projectes que beneficien altres àmbits de la societat.

La directora de l’hospital, la doctora Almudena Garnica, acompanyada de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han rebut aquesta aportació de mans de responsables de la companyia a la filial que tenen al municipi. Els diners es destinaran a finançar, d’una banda, l’adquisició d’una nina hiperrealista, i de l’altra, un programa de teràpia amb gossos. En els dos casos, es tracta de propostes que ajudaran els usuaris de l’hospital a millorar les seues condicions, ja que serveixen per estimular-los emocionalment, millorar aspectes com la psicomotricitat, relaxar la tensió i generar vincles entre els pacients enfortint la confiança i reduint l’ansietat.

Leandre Aymerich ha assenyalat que van triar l’hospital de la Santa Creu perquè “vam pensar que era una bona idea contribuir a ajudar les persones que en són usuàries, afavorint que se senten en millors condicions”. I és que, segons ha apuntat una de les educadores socials del centre, Raquel Aixendri, “està demostrat que fer activitats d’aquesta mena amb els usuaris els aporta beneficis físics, psicomotrius i emocionals”.

L’aportació de Jabil no només permetrà posar en marxa aquests dos projectes, sinó que també inclou poder traslladar a l’equip sanitari l’experiència d’una gestió contínua. La directora de l’hospital ha agraït, també, per aquest motiu la implicació que els ofereixen des de JPS Tortosa ja que “ens permetrà adquirir els seus coneixements i poder-los aplicar”, ha dit. De la mateixa manera, l’alcaldessa ha fet un “agraïment immens” a Jabil per aquesta aportació.

Enguany, el programa Jabil Cares va rebre al voltant de 2.400 propostes, del centenar de plantes que la multinacional té en diversos continents. D’aquestes, en van fer un procés de selecció que ha permès triar 32 programes, entre els quals, els dos proposats per la filial de Tortosa. Actualment, JPS Tortosa disposa de dos plantes (l’antiga Plàstics Castellà, situada a tocar de la C-42, i una instal·lació al polígon Catalunya Sud) i dona faena a uns 350 treballadors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 67

Últimes notícies