HomeTerres de l'EbreL'Hospital Verge de la Cinta restringix el règim de visites davant l'increment...

L’Hospital Verge de la Cinta restringix el règim de visites davant l’increment d’ingressats per coronavirus

TERRES DE L’EBRE // L’augment de l’ocupació de llits amb pacients Covid-19 a l’hospital de referència de les Terres de l’Ebre ha portat la direcció del Verge de la Cinta a aplicar mesures restrictives extraordinàries en relació amb l’accés d’acompanyats i visites dels pacients. Estes restriccions s’apliquen tant als ingressos hospitalaris programats com als urgents, ja que tenen la intenció d’extremar tant la seguretat dels pacients com dels professionals, així com preservar el funcionament de l’activitat ordinària de l’Hospital. 

El centre hospitalari ha sectoritzat les diferents unitats d’hospitalització en plantes verdes i roges, en les quals s’aplica un règim d’acompanyants diferents.

Així doncs, a les plantes verdes –Especialitats II, Obstetrícia i Ginecologia, Pediatria i Cirurgia General– s’autoritza una persona acompanyant per pacient i per dia. Estos acompanyants han de passar diàriament per Informació per emplenar un registre en què els demanaran el DNI i el telèfon, així com hauran de lliurar el full d’Autoresponsabilitat Covid-19 signat, i se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia. L’hospital ha establert dos torns per adreçar-se al taulell de 7.30 a 9.00 h els acompanyants de pacients d’Especialitats II i Cirurgia, i de 9 a 10h els d’Obstetrícia i Ginecologia i Pediatria. 

A les plantes roges –Medicina Interna i Cirurgia Ortopèdia i Traumatologia– només es permet un acompanyant per pacient i dia en cas de part o postpart, o si es tracta de pacients pediàtrics o en situacions especials de dependència, discapacitat o posseïdors de la targeta Cuida’m. Estos acompanyants s’han d’adreçar al personal administratiu de la unitat d’hospitalització a partir de les 9 hores, per fer el canvi diari d’etiqueta, amb el Certificat d’excepcionalitat que prèviament els haurà facilitat el personal d’infermeria. 

En el cas dels pacients ingressats a les àrees de Medicina Intensiva i Especialitats I es comunica directament als familiars el règim de visites i d’informació mèdica. I en els processos de final de vida s’autoritza un acompanyant. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 35

Últimes notícies

-->