HomeSocietatLlibertat creativa a la Ruta de la Tapa ‘Tot s’hi val’

Llibertat creativa a la Ruta de la Tapa ‘Tot s’hi val’

Arriba la Ruta de la Tapa ‘Tot s’hi val’, una cita en el calendari de promoció gastronòmica de la Cala, que a diferència de la resta de jornades, atorga als restauradors plena llibertat d’ingredients i productes per confeccionar les tapes.

Serà des d’aquest divendres 11 de març fins al diumenge 20 de març, quan tretze bars i restaurants del municipi oferiran la seva tapa, al preu de 3,50 €, acompanyada d’un quinto Heineken. Es tracta de la segona convocatòria gastronòmica de la temporada a l’Ametlla de Mar.

L’evolució de les jornades gastronòmiques fa que els restauradors innovin, cada any, amb les seves creacions. Aquest és el cas d’alguns bars que han optat pel peix, amb tapes com els canelons de brandada de bacallà i cruixent d’all porro, la coca cruixent de sardina o l’escrita amb empedrat.

Hi ha qui ha optat per creacions culinàries elaborades amb fesols, vedella, carxofa i romer, o els més arriscats amb fusions com el pa amb tomàquet i la xocolata. Tot i que sempre es pot optar per la via oriental amb l’arròs de sushi amb pollastre i salsa teriyaki.

Els participants en el concurs per escollir la millor tapa de la ruta han d’emplenar unes butlletes amb els segells de cinc dels bars o restaurants participants i entraran en el sorteig de dos menús dobles oferts pel Patronat Municipal de Turisme per a les pròximes jornades gastronòmiques i 10 Tuna Tours dobles per gentilesa del Grup Balfegó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies