HomeEsportsLluís Sanz (MC Amposta), segon en MX 3 a Bellpuig al Campionat...

Lluís Sanz (MC Amposta), segon en MX 3 a Bellpuig al Campionat de Catalunya de motocròs

Lluís Sanz va pujar al segon esglaó del podi en la categoria MX3, de la quarta prova del Campionat de Catalunya de motocròs, disputada al circuit Montperler de Bellpuig.

El pilot del Moto Club Amposta, va ocupar la segona plaça en les dos mànegues per darrere de Ramon Brucart (AMV Torroella), i per davant d’Aleix Díaz (MC Sant Celoni), tercer en les dos carreres.

A la classificació general Lluís Sanz ocupa la tercera posició amb un total de 118 punts, per darrere de Ramon Brucart amb 190 i Aleix Díaz amb 137.

El pilot local, Adrià Monné, es va endur la victòria de la categoria Mx1. Enric Vendrell (MC Pobla de Mafumet), va finalitzar en segona posició, Marc Fontanals en tercera, i quart lloc per a José Luis Dauden (MC Amposta). A la general, és líder Enric Vendrell amb 166 punts, seguit de Gervasio Cañas (MC Vilobí d’Onyar) i Daniel Garralón (MC Segre) amb 100. José Luis Dauden és quart amb 79.

Raül Sánchez es va imposar en la categoria Mx125, amb onzena posició en les dos mànegues per a Didac Ferré (MC Amposta). Líder Unai Aguiló amb 159 punts, amb sexta posició per a Ferran Ferré (MC Amposta) amb 58, que no va participar en aquesta prova, i dissetena per a Didac Ferré amb 22.

La penúltima prova del Campionat de Catalunya de motocròs està prevista per al 17 d’octubre al circuit d’Almacelles.