HomeCulturaLo Planter obre les inscripcions per al curs de jota i altres...

Lo Planter obre les inscripcions per al curs de jota i altres balls tradicionals

Lo Planter, l’escola de música, cant i ball tradicional obre les inscripcions per al curs de jota i altres balls tradicionals. Serà un curs marcat per les mesures de seguretat i prevenció.

Es poden fer les inscripcions a través d’un correu electrònic a info@loplanter.com, on cal especificar el nom i cognoms, telèfon i horari que més interesse.

El dimecres 20 d’octubre iniciarà el curs de dansa 2021-2022, amb un nivell d’iniciació els dimecres de 18.30 a 19.30 h o de 19.45 a 20.45 h.

Les classes tindran lloc al nou espai al barri de Sant Llàtzer de Tortosa (C/ Barcelona 115), l’antic local de l’associació de veïns, a càrrec dels balladors Carme Balagué i Josep Antoni Garcia León.

Per altra banda, i de manera complementària hi ha previst una sèrie de tallers específics (dissabte 6 de novembre: taller de dansa de balls de plaça d’arreu del país a càrrec d’Anna Bastida, dissabte 13 de novembre: taller de castanyetes a càrrec de Pere Gumbau, dissabte 11 de desembre: taller de cant de nadales amb Pere Gumbau).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 46

Últimes notícies