HomeSocietatMai Més Peatges denuncia la manca d’inversions en seguretat a les autopistes

Mai Més Peatges denuncia la manca d’inversions en seguretat a les autopistes

El moviment Mai Més Peatges, que aplega plataformes i entitats en contra del pagament per circular, ha presentat una denúncia als jutjats d’Amposta per la manca d’inversions en seguretat a les autopistes, tot just quan fa un any de l’alliberament de l’AP-7.

El seu portaveu, Llorenç Navarro, recorda les responsabilitats del Ministeri de Transports, la Direcció General de Trànsit, el Departament de Vicepresidència i el Servei Català de Trànsit en la gestió de la circulació i el manteniment d’estes vies des de l’alliberament; i des de l’entitat esperen que la denúncia servisca perquè assumisquen responsabilitats i corregisquen la manca de previsió que, assegura, està llastant greument la mobilitat per les autopistes.

Els que volem que siguen públiques les vies i que no es privatitzen volem que es fiscalitze l’actuació bàsica de l’Administració. No permetem que es pose la vida de les persones en perill i es dixen de fer postureig polític a les operacions sortides i tornada. No pot ser que hi haja més d’un 300 % d’augment de persones atropellades dins de l’autopista”, ha etzibat Navarro.

També retrauen la supressió del servei de grua ràpida per a retirar vehicles avariats o accidentats en menys de 20 minuts des de l’alliberament, malgrat l’increment d’accidents greus i mortals registrats, en molts casos, amb poques hores de diferència i en zones molt properes.

Recriminen que s’han reduït els recursos per a mantenir la seguretat i garantir la fluïdesa del trànsit, especialment a partir de l’obligatorietat de desviar tot el trànsit pesant cap a l’autopista amb el pretext d’alliberar la carretera N-340; i demanen la construcció d’un tercer carril a tot el traçat de l’AP-7 i, també, nous accessos a l’autopista, com al Montsià, l’única comarca catalana que no en té.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 37

Últimes notícies