HomeEsportsMarc Alcoba novè a les dos proves del circuit d'Assen als Països...

Marc Alcoba novè a les dos proves del circuit d’Assen als Països Baixos del Mundial de Supersport 600

ESPORTS // Marc Alcoba (Yamaha MSRacing) ha completat un cap de setmana amb una actuació força regular, que li ha permès finalitzar en novena posició de les dos cites del Mundial de Supersport 600, disputades al Round Prosecco DOC dels Països Baixos en el TT Circuit Assen, que va tornar a l’activitat acabat el parentesi en la competició després de la disputa de la prova britànica a Donington Park.

El pilot canareu es va mantenir a prop de les posicions de cap, en les dues carreres, que va tenir com a clar dominador al pilot suís Dominique Aegerter (Ten Kate Racing Yamaha). En la primera prova va compartir podi amb el sud-africà, Steven Odendaal (Evan Bros WorldSSP Yamaha Team) i l’alemany, Philipp Oettl (Kawasaki Puccetti Racing), que van ocupar la segona i tercera plaça respectivament. Alcoba va entrar a +19 “727.

A la segona cursa va repetir triomf Aegerter, amb segona posició de l’alemany Oettly i tercera del suís Randy Krummenacher. Alcoba va finalitzar de nou novè, entrant en la meta a +14 “305, del vencedor.

Després de les dos cites dels Països Baixos, Marc Alcoba s’apropa al top-10, de la classificació general, ocupant l’onzena posició, amb 40 punts, a tan sols tres del turc Can Oncu, desè classificat. Amb la seva cinquena victòria consecutiva, Aegerter s’acosta més a la consecució del títol, encapçalant la taula classificatòria amb 169 punts, seguit de Steven Odendaal amb 125 i Philipp Oettl amb 108.

La pròxima prova del Mundial de Supersport 600, serà del 6 al 8 d’agost en l’Autòdrom Most de la República de Txèquia.