HomeEsportsMaría José Descarrega guanya dos medalles en les proves de martell a...

María José Descarrega guanya dos medalles en les proves de martell a l’Estatal de llançaments llargs

La localitat saragossana de Zuera va ser escenari del III Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Màster, competició que va comptar amb la participació d’atletes des de la categoria M35 fins M70.

María José Descarrega, va pujar al podi en dues ocasions en la categoria F50, amb or en llançament de martell de 3 quilos, amb una marca de 30,04, obtinguda en el seu penúltim intent. En la prova de martell pesat de 7,5 quilos, es va endur la plata amb 9,52, superada en aquesta ocasió per Ana Maria Vidales (At. Mijas), que es va anar als 10,47.