HomeEsportsMedalla d'or per Meritxell Benito i Andrea Florina Sabou al català d'atletisme.

Medalla d’or per Meritxell Benito i Andrea Florina Sabou al català d’atletisme.

#ESPORTS // Els atletes ebrencs van tindre un destacat protagonisme al Campionat de Catalunya absolut, disputat a l’Estadi Municipal d’Igualada, que va arribar al centenari d’edicions, i el sub-23 a la número 35.

En la categoría absoluta es va imposar Abdessamad Oukhelfen (Playas de Castellón), es va imposar en la prova dels 1.500 metres, amb un temps de 3:57:90, primer també sub-23, en què va destacar la medalla de plata del jove atleta de Batea, Adam Maijo, 3:58:29.

Medalla de bronze d’Anna Pla (AA Catalunya), llançament de martell, 47:42. En els 5000 metres, quinta posició de Yassine Ouhdadi (Hospitalet At.), 14; 59;46, i en els 400 tanques de Nadia Tolós, 1:07:21. Maria Vidal va ser sexta en llargada amb 5,15, i els joves Pol Torrent i Edgar Valldepérez han finalitzat en onzena i quinzena posició respectivament en els 800 metres amb 1:57:48 i 2:07:.97.

A la categoria sub-23, medalla d’or de Meritxell Benito (Alcampo Scorpio), salt de perxa, 3,50, i Andrea Florina Sabou (AA Catalunya), en salt de longitud, 5,51, que a més es va emportar el bronze en triple salt, 11,23.