HomeEducacióMés de 2.100 alumnes inicien les classes als centres educatius de la...

Més de 2.100 alumnes inicien les classes als centres educatius de la Diputació aquest mes de setembre

Més de 2.100 alumnes iniciaran el curs entre els dies 6 i 12 de setembre als diferents centres educatius de la Diputació al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès (https://www.dipta.cat/temes/centres-educatius), una xifra que pot augmentar durant aquest mes de setembre ja que les matriculacions encara són obertes. Els primers a començar el curs seran els tres Centres d’Educació Especial (CEE): el 6 de setembre els CEE Sant Rafael a Tarragona, amb 123 alumnes, i CEE Alba a Reus, amb 67 alumnes, i el 7 de setembre, ho farà el CEE Sant Jordi a Jesús – Tortosa, amb 56 alumnes.

Enguanyles Escoles d’Art i Disseny i les Escoles i Conservatoris de Música començaran les classes el 12 de setembre, una setmana abans que el curs anterior. Pel que fa a les matriculacions, a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ja compten amb 528 alumnes inscrits, a la de Reus amb 347 i a la de Tortosa amb 300. Per últim, a  l’Escola d’Art i Disseny a Tarragona, per ara, hi ha 275 persones matriculades, a Reus 132 i a l’Escola per l’Art i la Cultura a Tortosa i Valls arrenquen amb propostes artístiques diverses que s’aniran oferint durant el curs.

Durant els mesos d’estiu, la Diputació de Tarragona, com fa habitualment, ha aprofitat per efectuar diverses obres d’adequació i millora als seus centres educatius per tal d’assegurar unes òptimes condicions de comoditat i seguretat durant els curs. Alguns dels centres també s’han dotat de més mitjans tecnològics, com ara ordinadors o pantalles.

Com a novetat, enguany les Escoles de Música han canviat el Pla Docent adequant-lo a l’entrada en vigor del nou Decret d’Escoles de Música 354/2021 de 14 de setembre de les escoles que imparteixen ensenyaments no reglats de música. D’altra banda, en els centres d’educació especial s’ha ampliat la plantilla amb 7 educadors més que donaran suport a l’aula i aquest any s’iniciarà el curs amb jornada completa enlloc de jornada intensiva i reduïda, com s’havia fet en cursos anteriors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 17

Últimes notícies