HomeEsportsM茅s d'un miler d'esportistes disputen durant este cap de setmana les finals...

M茅s d’un miler d’esportistes disputen durant este cap de setmana les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars

Tortosa acull una nova competici贸 esportiva que comporta la pres猫ncia d’un elevat volum de persones al municipi durant tot el cap de setmana: la ciutat 茅s una de les seus de les Terres de l’Ebre que acullen la disputa de les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Per este motiu, la piscina del Complex Esportiu WIN, a l’estadi de Ferreries, el pavell贸 de Remolins i el pavell贸 poliesportiu de Jes煤s, acullen els partits que disputen esportistes arribats de tots els punts del pa铆s. Concretament, en les modalitats de nataci贸, handbol i voleibol, esta 煤ltima compartint instal路lacions amb el pavell贸 de Roquetes.

En total, m茅s d’un miler d’esportistes que, juntament amb les seues fam铆lies, passen el cap de setmana a Tortosa. L’alcaldessa, Meritxell Roig茅, ha subratllat l’oportunitat que aix貌 suposa per a la dinamitzaci贸 de l’activitat econ貌mica de la ciutat, novament amb l’esport com a fil conductor: “tenim unes instal路lacions preparades per a acollir competicions de tots els 脿mbits i 茅s la nostra voluntat poder acollir-ne tantes com puguem. Perqu猫 aix貌 genera molt dinamisme a la nostra ciutat i ens permet mostrar-la a la vegada a la gent que estos dies ens visitar脿“, ha apuntat.

Roig茅 ha agra茂t una vegada m茅s la confian莽a de la Uni贸 de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i del Consell Esportiu del Baix Ebre, organitzadors de les competicions. El president de la UCEC, Jaume Domingo, ha reconegut que Tortosa i les Terres de l’Ebre estan totalment preparades per a acollir esdeveniments esportius com estos, que suposen un gran volum de participaci贸, com ja va quedar demostrat, ha recordat, amb els World Sports Games que Tortosa i el territori van acollir al 2019 amb m茅s de 3.000 esportistes amateurs arribats de diferents pa茂sos del m贸n. A m茅s a m茅s, Domingo remarca la disputa de competicions en la modalitat femenina, cosa que evidencia i dona visibilitat al fet que les dones tamb茅 practiquen esport, ha apuntat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

8 + 2 =

脷ltimes not铆cies