HomeSocietatMónNatura Delta de l’Ebre engega la desena temporada amb noves activitats ornitològiques...

MónNatura Delta de l’Ebre engega la desena temporada amb noves activitats ornitològiques i familiars

MónNatura Delta de l’Ebre, l’equipament ambiental que la Fundació Catalunya La Pedrera té al delta de l’Ebre, reobre este dissabte 19 de febrer, carregat de noves activitats per a descobrir i gaudir de l’entorn.

Esta desena temporada arriba amb nous tallers i visites per a descobrir els paisatges i la fauna del Delta. El centre fa una aposta per les activitats relacionades amb el món de l’ornitologia, amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants els diferents moixons del Delta.

Com a principal novetat hi ha una sortida ornitològica anomenada ‘La visita dels flamencs’, una visita especial que permet descobrir mil i una curiositats de les aus més emblemàtiques del Delta, els flamencs.

Seguix, per la seua bona acceptació, la visita guiada adaptada als més petits de la casa, la ‘Visita dels menuts’, que any rere any es consolida com a activitat referent per comprendre el delta de l’Ebre. Amb la visita al centre es pot gaudir d’un magnífic entorn natural i, alhora, veure varietats de moixons, navegar en pontona o practicar arts de pesca tradicionals.

MónNatura Delta de l’Ebre, que es va inaugurar el març del 2012, arriba enguany al desè aniversari, i ho fa consolidat com a referent en les activitats lúdiques a la natura per a famílies, amb més de 210.000 visitants des de la seua obertura. Cada any s’hi organitzen al voltant de 700 activitats i tallers diferents d’ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats.

A més es continua treballant amb l’objectiu de posar en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta i contribuir a la descoberta d’un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental.

L’aniversari de MónNatura Delta de l’Ebre estarà present en la programació de tot l’any. Es vol posar l’equipament a l’epicentre de tot el que passe al delta de l’Ebre i cercar, així, un cop més, la complicitat de la gent i les institucions de l’entorn, que han contribuït a fer gran l’equipament al llarg dels deu anys. La celebració de l’aniversari tindrà el seu punt culminant en una gran festa que es farà el primer cap de setmana de juny.

La Fundació Catalunya La Pedrera, a través d’equipaments com MónNatura Delta de l’Ebre, treballa per a la recuperació i la divulgació del patrimoni natural de Catalunya. L’equipament forma part del Life Green Pedrera, un nou projecte que té el suport de la Comissió Europea, amb el propòsit de mobilitzar i generar consciència, i en especial entre els jóvens, vers els objectius del Pacte Verd Europeu (Green Deal).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 67

Últimes notícies