HomeEconomiaMóra d’Ebre aprova un pressupost de continuïtat per al proper any

Móra d’Ebre aprova un pressupost de continuïtat per al proper any

L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha aprovat un pressupost de 6.888.372 euros de cara al proper any 2022.

L’alcalde, Joan Piñol, assegura que “és un pressupost de continuïtat”, en què no es preveuen grans inversions. “S’han d’implementar inversions de forma sostenible i vinculades a subvencions”, assegura l’alcalde.

A més, l’objectiu del consistori és acabar l’exercici del 2022 amb un endeutament que supere lleugerament el 40 % del pressupost anual, que fa uns deu anys era del 178 %. “Per a un futur govern, poder afrontar els exercicis sense deute és molt important”, subratlla Piñol.

El pressupost del 2022 serà, segons el previst, el darrer que estarà sotmès al pla de sanejament que supervisava la Generalitat. El pressupost per a l’any vinent inclou la compra de terrenys per a la construcció d’una zona d’aparcament i també d’una superfície industrial, si es donés la circumstància que hi hagués algun inversor que s’hi volgués situar i generés nous llocs de treball.

D’altra banda, també hi ha previst rehabilitar el castell dels Entença, amb un ajut directe de la Generalitat. El pressupost municipal es va aprovar al ple del dimecres, 25 de novembre, amb els vots a favor dels vuit regidors de l’equip de govern -format pel grup de Junts per Móra d’Ebre i el regidor no adscrit- i l’abstenció de les tres regidores de l’oposició presents a la sessió -del PSC i ERC-.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 35

Últimes notícies

-->