HomePolíticaMovem Tortosa encara la recta final per elaborar el nou projecte de...

Movem Tortosa encara la recta final per elaborar el nou projecte de ciutat de forma participativa

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, avui s’ha desplaçat al barri del Temple per iniciar d’aquesta forma una ronda per tots els barris de la ciutat amb la finalitat de poder acabar d’elaborar el programa electoral d’una manera participativa. Jordan ha explicat que “a part de tots els tallers temàtics que hem fet ara volem tornar a sortir al carrer per rebre les propostes de la ciutadania i així poder elaborar un projecte de ciutat fet amb ànima, amb tota la gent que es vulgui sumar al canvi”.

De fet, el candidat de Movem Tortosa ha recordat que “nosaltres, a diferència d’altres, hem sortit al carrer durant tot el mandat i esta és la tercera vegada que recollim el sentir de la ciutadania, ara ja no per traslladar-les al govern sinó per construir de forma col·lectiva el nou projecte que la ciutat necessita. Crec honestament que som els únics en poder dir-ho”.

En aquest sentit, Jordi Jordan, ha explicat que Movem Tortosa defensarà un projecte de ciutat basat en tres eixos: fer de Tortosa una ciutat més dinàmica econòmicament, una ciutat a mida de les persones i una ciutat més transparent i democràtica. La formació progressista ha habilitat un espai web i un telèfon mòbil per fer arribar les propostes també de manera telemàtica. Els barris que visitaran són el Temple, Ferreries, Rastre, Santa Clara, Centre-Nucli Antic, Remolins, Grup El Temple i Sant Llàtzer.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 5

Últimes notícies