HomeSuccessosPIMEC Terres de l’Ebre demana l’arribada urgent de fons per a les...

PIMEC Terres de l’Ebre demana l’arribada urgent de fons per a les reparacions de les zones afectades per les inundacions

La patronal PIMEC-Terres de l’Ebre ha fet públic un comunicat per alertar a les administracions locals  que  es necessita un  suport directe per fer front a la situació generada per les inundacions a a comarca del Montsià. L’entitat constata que el temporal ha afectat greument a dos sectors claus del territori: el sector primari i el turisme.
 En relació a les fortes inundacions que han provocat estralls a diversos municipis de les comarques del Baix Ebre i del Montsià, i les repercussions econòmiques que ha comportat per les empreses i comerços de la zona, PIMEC Terres de l’Ebre demana l’arribada urgent de fons per a les reparacions de les principals zones afectades pel temporal, sense els quals les administracions locals tindran dificultats per fer front a la situació.
La presidenta de PIMEC Terres de l’Ebre, Elisabet Zapater, ha lamentat que “aquest fenomen meteorològic posa de manifest, com ja ho van fer els incendis de la Ribera, el Filomena i el Glòria, el preocupant deteriorament que pateixen les nostres comarques”. Per això, Zapater destaca “la importància d’activar una sèrie de mesures i actuacions per gestionar de manera eficaç les conseqüències i ajudar a la recuperació del teixit empresarial local”. Per part seva, el president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, ha refermat el compromís de l’entitat per seguir treballant en impulsar el món rural i les infraestructures: “La preocupació que sentim per les repetides fenomenologies meteorològiques adverses evidencia la necessitat de seguir reivindicant la importància del territori”. En aquest sentit, Ciuraneta ha remarcat que la patronal lidera des de la província de Tarragona PIMEC Rural, “el projecte impulsor del món rural en l’àmbit català que vol seguir posant en marxa tota una sèrie de propostes i projectes en matèria econòmica i d’infraestructures amb l’objectiu de generar oportunitats i riquesa al teixit productiu“.
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies