HomeEsportsPodi de Benjamín Prades al Tour Okinawa

Podi de Benjamín Prades al Tour Okinawa

Benjamín Prades (Team Ukyo) ha iniciat de forma positiva la competició corresponent al calendari de l’any 2020, ja que ha aconseguit pujar a podi al Tour d’Okinawa, prova amb un recorregut de 210 quilòmetres per l’illa japonesa d’Okinawa.

La victòria va ser per al japonès Nariyuki Masuda (Utsunomiya Blitzen), que va entrar en solitari a la meta, amb un registre de 5:17:58, que ha repetit victòria en esta prova.  A continuació els van seguir tres ciclistes a 18 segons, que es van jugar les restants dos places de podi: segon Kohei Uchima (Team Ukyo), i tercer el ciclista canareu, per davant de Manabu Ishibashi (Bridgestone), que va assegurar la seua presència al podi i va sumar 11 punts en el rànquing, després d’esta prova de l’UCI Àsia Tour.

En cinquena posició es va classificar el neozelandès Jason Christie (Aisan Racing Team), a 49 segons, mentre que el gruix del primer escamot va creuar la meta a gairebé un minut del vencedor.