HomeSocietatPolítica Territorial publica els ajuts de 2,5 MEUR pels aiguats d'Alcanar

Política Territorial publica els ajuts de 2,5 MEUR pels aiguats d’Alcanar

El Ministeri de Política Territorial ha publicat les resolucions dels tres convenis amb la Generalitat per la gestió dels ajuts de 2,5 MEUR destinats a pal·liar els danys dels aiguats d’Alcanar.

L’import concedit es destinarà a fer front a les despeses derivades de les diferents actuacions que s’han executat per tal de restablir els béns i serveis municipals afectats pels aiguats de l’1 de setembre de 2021. En aquest sentit, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, fa una valoració optimista, però afirma que “aquest import correspont al conveni que s’ha signat des de l’Estat Espanyol, però cal esperar a saber quina es la xifra que finalment es confirma per a la subvenció. També caldrà estudiar les condicions, ja que en edicions anteriors aquestes eren difícilment assumibles per a un ajuntament menut com el d’Alcanar”.

La subvenció, acordades pel Consell de Ministres i gestionades per la Generalitat, es destinaran a reparar infraestructures municipals (equipaments o instal·lacions) i la xarxa viària.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 75

Últimes notícies