HomeSocietat2.768 agents dels Mossos d'Esquadra vetllaran el Cap d'Any a Catalunya

2.768 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran el Cap d’Any a Catalunya

2.768 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran per la celebració “pacífica i segura” del Cap d’Any a Catalunya, segons ha informat l’Àrea de Comunicació de la Direcció General de la Policia. El dispositiu especial que s’ha dissenyat per a la vetllada té l’objectiu, també, de mantenir l’ordre pública i la seguretat ciutadana arreu del territori català i de garantir la mobilitat segura a la xarxa viària i els desplaçaments al transport públic. Els policies vigilaran també la seguretat i el “normal desenvolupament” de les concentracions multitudinàries i actes festius als espais públics. Un altre dels objectius és prevenir els possibles delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual i la protecció de les víctimes especialment vulnerables.

Els 2.768 agents del dispositiu centraran l’activitat en reforçar la presència policial i els patrullatges preventius. També faran controls preventius de trànsit en diferents vies de circulació i nodes de comunicació.

A banda, es faran controls específics en emplaçaments on es preveuen grans aglomeracions de persones i s’inspeccionaran locals i llocs on estiguin previstes celebracions.

Durant tot el dispositiu, que ha començat aquest divendres i acabarà a les deu del matí de l’1 de gener, es reforçarà també la presència d’agents de paisà a les zones on es concentrarà un major nombre de persones, amb l’objectiu de detectar la possible presència de delinqüents habituals.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies