HomeEsportsPositiu assaig dels equips del CE Tortosa davant el CH Benicarló

Positiu assaig dels equips del CE Tortosa davant el CH Benicarló

Tots els equips del Centre d’Esports Tortosa es van desplaçar a la ciutat de Benicarló per seguir els partits de preparació abans de començar la competició oficial. Bons resultats i demostració de l’eficient treball de pretemporada on sembla que es van assolint els objectius plantejats.

SÈNIOR MASCULÍ

C.H. Benicarló “B” 14 – C.E. Tortosa 39

Penúltim partit de la pretemporada on el sènior tortosí es va enfrontar a un equip més jove que va plantejar una defensa oberta. Molta mobilitat de l’atac tortosí per a desactivar la defensa local, juntament amb una defensa 6:0 intensa que va permetre robar moltes pilotes i córrer per a distanciar-se en el marcador. A partir d’aquí molts contraatacs i partit resolt amb molta solvència.

JUVENIL MASCULÍ

C.H. Benicarló 15 – C.E. Tortosa 33

Segon partit amistós de l’equip, escalfant motors per a la nova temporada, Els primers minuts de joc els tortosins no van oferir la millor versió del seu joc, jugant amb poca concentració, feblesa en la defensa i poca resolució en atac. Els rivals es van posar al davant en el marcador. A partir del minut 10 els nois ja es van familiaritzant amb la pista i amb el seu joc habitual, reforçant la defensa i imparables en atac, van capgirar el marcador per dominar el partit amb autoritat.

JUVENIL FEMENÍ

C.H. Benicarló 15- C.E. Tortosa 43

Partit dominat per les jugadores tortosines des del primer minut, amb. una molt bona defensa 6:0 que feia que les jugadores locals es trobassen sense opcions per atacar i que afavoria les sortides en contraatac de les jugadores tortosines. En atac estàtic bona visió d’espais per superar la defensa 3:3 plantejada per les jugadores locals.

CADET MASCULÍ

C.H. Benicarló 13- C.E. Tortosa 49

Primer partit de preparació del cadet masculí davant un rival inferior on es veien jugadors que feia poc que practicaven l’handbol. Des de l’inici es va desplegar un joc molt físic amb intensitat, robant moltes pilotes i corrent quan es tenia l’oportunitat. A causa d’això es van marcar parcials molt favorables que van permetre al CE Tortosa distanciar-se al marcador. Cal destacar que tots els jugadors es van estrenar marcant gols.

INFANTIL MASCULÍ “A”

CH Benicarló 19 – C.E. Tortosa “A” 23

Primer partit de pretemporada amb igualtat i una defensa rígida per part de l’equip tortosí, que tot i les dificultats plantejades pel rival,al final van poder imposar el seu joc i aconseguir la victòria.

INFANTIL MASCULÍ “B”

CH Benicarló, 22 – CE Tortosa B, 17

Bona actuació en el primer partit en aquesta categoria de l’infantil “B” del CE Tortosa, amb jugadors de primer any. Primera part amb iniciativa tortosina, anant sempre per davant en el marcador, i una segona t molt lluitada on una exclusió i la diferència física van marcar el resultat final de 22-17 per al bon equip de Benicarló.