HomeEsportsPodis per als pilots ebrencs Puey, Subirats, Bustos i Guillen a l'Enduro...

Podis per als pilots ebrencs Puey, Subirats, Bustos i Guillen a l’Enduro del Berguedà

Els pilots ebrencs van tindre un destacat protagonisme en l’Enduro del Berguedà, corresponent a la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduro 2021.

El Moto Club Baix Berguedà, organitzador de la cursa, va ser l’encarregat de dissenyar el ral·li i les especials de la prova, que han transcorregut entre les localitats de Casserres i Puig-Reig, comptant amb la participació de 160 pilots.

Pel que fa a la categoria E-125-2 Temps, Àlex Puey Monforte, amb el triomf de la segona prova de la Copa Catalana d’Endurades sota el braç, va fer el seu debut al Campionat de Catalunya d’Enduro. El pilot de Valls, Albert Fontova va repetir victòria amb un temps total de 39:42’890, mentre que Alex Puey, en problemes mecànics, va sumar una molt meritòria segona plaça, a 01:22’250, sent tercer Yago Domínguez a 01:44’850.

A la classificació general, i després de la primera prova disputada a Sitges, ocupa la primera posició Albert Fontova (MC Segre) amb 50 punts, seguit de Lluís Gonfaus (MC Berguedà), 33; Oriol Roca (MC Terrassa), 24, i en quart lloc havent disputat només aquesta segona prova Àlex Puey. Per la seua banda Aleix Saumell (MC Alcanar), absent en aquesta ocasió, segueix amb els 16 punts sumats en la primera prova.

En Sènior B 4 Temps es va imposar Franc Serra (MC Berguedà). El pilot local va deixar el crono en 40:41. El podi el van completar David Parcerisas (MC 3 Turons), segon, i Dani Subirats (MC Amposta), tercer. És líder Jordi Casades amb 38 punts, i Dani Subirats sèptim amb els 16 sumats en aquesta primera participació

Lluís Bustos (MC Alcanar) va ser el guanyador de la categoria Sènior C 4 Temps. Al podi el van acompanyar Albert Cardona (MC Solsonès) i Joan Carles Guillen (MC Delta), segon i tercer, respectivament. En tretzena i catorzena posició es van classificar els representants del MC Tivenys, Albert Piñol i Miquel Espinós.

Lluís Bustos,  guanyador de les dos proves disputades encapçala la general amb 50 punts, seguit d’Albert Cardona amb 33, Josep Antoni Vilaró, 26, Xavier Xivillé, 23, i en quinta posició Joan Carles Guillen amb 21.

Al finalitzar la cursa, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i el president de la Comissió d’Enduro de la FCM, Manel Vilaró, van lliurar els premis corresponents al Campionat de Catalunya d’Enduro 2020, una gala que es va haver d’ajornar al mes de gener a causa de la pandèmia.

El pròxim cap de setmana doble jornada que pot ser decisiva, amb la penúltima cita del català d’enduro a la població d’Oristà a la comarca d’Osona.