HomeSense categoriaProjecte solidari de Controlpack a Tanzània

Projecte solidari de Controlpack a Tanzània

L’empresa Controlpack de la Sénia, patrocinadora des de fa una dècada de l’equip referent del ciclisme a les Terres de l’Ebre, continua amb l’objectiu de difondre l’esport, i serà l’únic representant ebrenc en els Corporate Games, esdeveniment esportiu fundat l’any 1988, que s’ha convertit en la competició per a empreses amb major nivell de participació en el Món. En esta edició del 2019 tindrà seu a Terrassa del 13 al 15 setembre, i Controlpack a més de participar amb el seu nombrós equip d’esportistes, serà present també amb un estand al Supercenter, per a explicar el seu projecte solidari a Tanzània, que desenvolupa conjuntament amb l’ONG Born to Learn.

Este projecte consistix a promoure i organitzar aules complementàries per a donar formació professional als nois i noies que acaben els seus estudis de secundària. Estes línies suplementàries de formació estan enfocades a l’economia circular, l’agricultura sostenible, cuina i nutrició i altres temàtiques que reforcen les capacitats i habilitats dels estudiants.

Els participants dels Corporate Games de Terrassa 2019 tindran l’oportunitat de conèixer el projecte i fins i tot unir esforços amb Controlpack per a desenvolupar esta iniciativa.

 

Pojecte de futur

Jofre Tessier de 33 anys, tècnic comercial de l’empresa Controlpack, ha estat un dels principals impulsors d’este projecte solidari. Jugador de futbol, l’última temporada a les files del CF la Sénia a Segona Catalana, amb títol també d’entrenador, va tenir la iniciativa, que va comptar amb el suport de l’empresa: “em vaig posar en contacte amb Samantha Peñalver, fundadora de l’ONG Born to Learn, i el passat mes de maig em vaig  desplaçar amb la meua parella a la zona del Kilimanjaro, sobretot a la població de Moshi, els vam portar 45 samarretes per a dos equips, i a més vaig tenir l’oportunitat de realitzar algunes sessions d’entrenament de futbol amb alguns nens i nenes, i d’ajudar els seus tècnics”.

Ara espera poder culminar este primer projecte solidari “necessitem uns 10.000 euros per a construir 4 o 5 aules, allà els terrenys tenen un cost força baix, i la mà d’obra és barata”. A l’estand dels Corporate Games confien trobar el suport necessari: “esperem rebre bastantes aportacions econòmiques, i seria important la implicació de més empreses, que amb el finançament per a la construcció d’una aula, tindria l’opció que portés el seu nom”. Jofre insistix en la necessitat de poder dur a terme este projecte: “els nens i nenes que acaben els estudis primaris no poden seguir amb els secundaris, amb la nostra aportació podríem donar ajudes a uns 150 nens”.

Tot i que encara no han pogut culminar este projecte, ja pensem en futures iniciatives: “tenim al cap la construcció d’un centre cultural i esportiu, que seria molt important per al desenvolupament de les futures generacions de la població”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 91

Últimes notícies