HomeSense categoriaProp d'un miler d'estudiants de ciències de la salut de la URV...

Prop d’un miler d’estudiants de ciències de la salut de la URV es vacunen contra la covid-19

TERRES DE L’EBRE // Un total de 1.272 alumnes de la URV d’Infermeria, Medicina, Fisioteràpia i Nutrició s’han apuntat voluntàriament a la campanya de vacunació del personal sanitari que treballa de cara al pacient als centres sanitaris, entre els quals hi ha els estudiants que realitzen pràctiques clíniques. 

La xifra d’estudiants inscrits representa el 70% dels estudiants de Medicina –que són els que tenen més pràctica clínica al llarg de tots els cursos i per això tenen un percentatge d’inscrits més alt–, un 64% dels estudiants de Fisioteràpia, el 53% dels estudiants d’Infermeria i el 28% dels estudiants de Nutrició.

El degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Antoni Castro ha celebrat que “La resposta a la crida ha estat molt bona”. “Els alumnes han mostrat un alt sentit de la responsabilitat, que ens diu molt a favor seu tenint en compte que els joves són un col·lectiu en què la malaltia es comporta de forma molt benigna en la majoria dels casos” ha conclòs.

D’altra banda, Pau Oleguer, estudiant del darrer curs de Medicina de la URV que actualment fa pràctiques clíniques a Joan XXIII ha defensat que “La vacuna és segura i està justificada i indicada per a tothom”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 18 = 21

Últimes notícies