HomeFestesPublicades les bases del concurs de fotografia i de portada del programa...

Publicades les bases del concurs de fotografia i de portada del programa de la festa major de Flix 2024

L’Ajuntament de Flix ha publicat les bases del Concurs Fotogràfic i del Concurs de la portada del programa de Festa Major 2024 (modalitats adult i Infantil).

En el cas del Concurs de la portada del programa de la Festa Major 2024, en totes dues modalitats (adult i infantil) es podran presentar fins un màxim de 3 obres per participant. En els dos casos el format haurà de ser A3 vertical i i portar les paraules “Flix“, “Festa Major 2024” i “del 14 al 18 d’agost“, que podran ser úniques o formar part d’una frase que les contingui. La novetat d’enguany és la prohibició expressa de fer servir la intel·ligència artificial, amb la finalitat de salvaguardar el procés creatiu i el valor dels artistes.

El termini de presentació d’obres és el dia 19 de juliol. Els premis seran, per a la categoria de majors de 14 anys:

• 1r Premi: Val de compra de 220 € i trofeu
• 2n Premi: Val de compra 120 € i trofeu
• 3r Premi: Val de compra de 60 € i trofeu

Per a la categoria Infantil, es lliurarà un trofeu a cadascun dels premiats.

Pel que fa al Concurs Fotogràfic Festa Major 2024, enguany hi hauran dues modalitats, una amb temàtica lliure i una altra amb temàtica flixanca. Es podran presentar fins un màxim de 3 obres per participant i modalitat. El termini de presentació de les fotografies finalitza el dia 19 de juliol. Hi haurà tres premis per cadascuna de les modalitats, que són els següents:

• 1r Val de compra de 160 € i trofeu
• 2n Val de compra de 90 € i trofeu
• 3r Val de compra de 50 € i trofeu

La totalitat del contingut de les bases es poden consultar a www.flix.cat, accedint a través del menú “TRÀMITS I PARTICIPACIÓ“, dins el submenú “Participació“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 77

Últimes notícies