HomeTerres de l'EbrePugen a divuit els grups escolars confinats a les Terres de l'Ebre

Pugen a divuit els grups escolars confinats a les Terres de l’Ebre

El nombre de grups escolars confinats a les Terres de l’Ebre s’enfila a divuit. Segons les últimes dades actualitzades del Departament d’Educació, se n’han computat setze, tot i que n’hi ha dos més en quarantena, un a Deltebre i un a la Ràpita, segons han informat els Ajuntaments. En total, les dades d’Educació indiquen que s’han detectat una quarantena de positius que afecten 385 persones, entre alumnes, docents i personal d’administració i serveis, que es troben confinades. Així doncs a Alcanar, les Cases, Gandesa, Móra d’Ebre i Tortosa, els primers municipis a tenir grups escolars confinats a casa, se sumen Amposta, la Ràpita i Deltebre. 

Al Baix Ebre, hi ha un grup aïllat a l’Institut de Deltebre, i vuit a Tortosa: dos a l’Escola de Remolins, un a l’Institut Escola El Temple, un al Col·legi Nostra Senyora de la Consolació, un al Col·legi Sagrada Família i tres a l’Institut Cristòfol Despuig.

Al Montsià s’ha registrat un grup confinat a l’Escola Consol Ferré d’Amposta, un a l’Escola Marjal de les Cases d’Alcanar, un a la Llar Vila dels Xiquets d’Alcanar, i un a l’Escola Horta Vella de la Ràpita. 

La Ribera d’Ebre té quatre grups escolars aïllats a casa computats a Móra d’Ebre: tres a l’Escola Lluís Viñas i Viñoles i un a l’Institut Julio Antonio. 

L’Escola Puig Cavaller de Gandesa té un grup escolar aïllat a casa, l’únic centre on s’ha registrat algun cas de coronavirus a la comarca. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 45

Últimes notícies