HomePolíticaPujol: “Exigim que el govern espanyol no imposi les actuacions a fer...

Pujol: “Exigim que el govern espanyol no imposi les actuacions a fer al Delta i dialogui amb la Generalitat i resta d’actors del territori”

La diputada republicana Norma Pujol ha lamentat l’actitud del govern espanyol de rebutjar  la constitució d’una Comissió mixta amb el govern de la Generalitat i la Taula de Consens per establir les actuacions de protecció del Delta de l’Ebre, d’acord amb la informació feta pública per la Secretària de Medi Ambient, Marta Subirà. “Exigim que el govern espanyol no imposi les actuacions a fer al Delta i dialogui amb la Generalitat i resta d’actors del territori. Cal que hi compti, des d’un principi, amb la seva participació i que puguin conèixer el contingut de les propostes a plantejar” ha manifestat Pujol.

“Una vegada més el govern espanyol opta per trencar compromisos i imposar decisions, abans que compartir-les amb les administracions catalanes” ha dit la diputada.

“Fins ara és una incògnita el contingut de les propostes concretes del Pla de protecció en les que està treballant el govern espanyol així com la seva autoria. Això dificulta la transparència, el debat i la introducció des d’un inici d’aportacions per part de tots els actors implicats, com són la Generalitat, els ajuntaments, les entitats i els tècnics que fa anys que estudien el Delta” ha explicat Pujol.

“L’actitud del govern espanyol genera poca confiança perquè no li hem vist cap intenció clara d’impulsar actuacions que aportin majors cabals d’aigua al tram final del riu Ebre, ni tampoc més volum de sediments al Delta. En canvi, manté oberta la porta del transvasament permanent d’aigua de l’Ebre cap a Santander” ha finalitzat la diputada repubilcana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 68

Últimes notícies