HomeComunicacióRàdio Ràpita renova la seva programació i imatge pel Dia Mundial de...

Ràdio Ràpita renova la seva programació i imatge pel Dia Mundial de la Ràdio

El pròxim dilluns 17 de febrer comença a emetre la nova programació de Ràdio Ràpita, que estrena espais radiofònics i imatge gràfica. D’aquesta forma, la ràdio municipal de la Ràpita vol continuar sent el referent radiofònic dels rapitencs i rapitenques, reforçant la seva aposta per la informació local i obrint els micròfons a més col·laboradors i més àmbits de la cultura.

Els canvis s’anunciaran durant l’acte de celebració del Dia Mundial de la Ràdio que tindrà lloc aquest dijous 13 de febrer a l’Auditori Sixto Mir. La primera part de la festa consistirà en un programa radiofònic en directe on s’entrevistarà al regidor de Mitjans de Comunicació, Joan Grau, al president de la demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Baubí, i alguns dels col·laboradors de la ràdio mentre es van anunciant les diferents novetats.

“L’objectiu de la festa és posar en valor un mitjà de comunicació que té molta força al nostre municipi. Molta gent a la Ràpita té com a referent radiofònic a Ràdio Ràpita. Ens acompanya als comerços, quan estem treballant, i ens ajuda a estar connectats amb el que passa al poble i al territori”, ha dit Joan Grau.

Durant l’acte es presentaran un per un els espais radiofònics de la nova graella. En grans línies, es reforcen els espais informatius, amb seccions pròpies d’esports i cultura, i es blinda la vessant musical de la ràdio. A les altres franges, es mantenen els col·laboradors actuals i s’incorporen quatre de nous amb programes musicals, culturals i divulgatius. D’altra banda, també es renova la imatge gràfica de Ràdio Ràpita i la interfície de la web. “Introduirem coses noves, però mantenim l’essència i la idiosincràsia de la ràdio. És una emissora que ja funciona molt bé i que a la gent li agrada”, ha afegit el regidor de Mitjans de Comunicació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 83

Últimes notícies