HomeSocietatRemsa assumix el manteniment del cementiri municipal de Camarles

Remsa assumix el manteniment del cementiri municipal de Camarles

Remsa Memorial ha iniciat la gestió integral del cementiri de Camarles. Durant els pròxims dotze anys, Remsa assumirà el manteniment i la neteja de les instal·lacions, emprendrà la construcció de nous columbaris i nínxols i millorarà l’accessibilitat de l’equipament.

El cementiri de Camarles s’afegix als altres que ja gestiona l’empresa funerària a l’Ebre: el d’Amposta, l’Aldea, Sant Jaume d’Enveja, l’Ampolla i Deltebre.

Les tasques que desenvoluparà Remsa al cementiri de Camarles seran les de neteja de les dependències, els jardins i els carrers de l’equipament, el manteniment i la conservació de les instal·lacions, l’atenció al públic i les inhumacions. També ampliarà l’equipament i millorarà les instal ·lacions.

Les obres més destacades són la construcció de 20 columbaris i 27 nínxols i la millora de l’accessibilitat dels serveis wc per a persones amb mobilitat reduïda. El condicionament del magatzem, la renovació de la façana o la reparació d’algunes infraestructures són altres de les inversions que s’aniran realitzant fins al 2023.

L’experiència de Remsa en els serveis funeraris permet oferir una gestió completa dels cementiris als ajuntaments i prestar un servei de qualitat als ciutadans. El seu gerent, Manel Conesa, destaca que “som conscients de la importància que té per a una població disposar d’un cementiri en òptimes condicions, per això posem a disposició del territori la nostra experiència i professionalitat”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies