HomeSocietatRemsa prepara Tots Sants amb un pla de millores als cementiris que...

Remsa prepara Tots Sants amb un pla de millores als cementiris que gestiona a les Terres de l’Ebre

L’empresa Remsa està executant un pla de millores i arranjaments als diversos cementiris públics que gestiona a les Terres de l’Ebre amb motiu de la celebració de Tots Sants.

Els treballs suposaran millores substancials en l’aspecte de diversos cementiris i permetran tenir a punt tota la infraestructura necessària per proporcionar el millor servei als seus usuaris en una data tan assenyalada com l’1 de novembre.

Al llarg dels últims dies, l’equip de Remsa Memorial ha intensificat els esforços per garantir que tots els cementiris que gestiona estiguin amb perfectes condicions. És una feina afegida a la neteja habitual d’aquests equipaments, però necessària davant la gran afluència de visitants durant el dia de Tots Sants que es trobaran, així, un ambient amable i respectuós.

A això s’afegeix que Remsa ha accelerat altres tasques de manteniment importants en els seus cementiris. Una d’aquestes és la renovació de diverses zones amb pintura per tal d’assegurar que els equipaments reflecteixin la dignitat i el respecte que les famílies mereixen.

Estos treballs coincidixen amb les millores que Remsa està portant a terme al cementiri de Camarles un cop el seu Ajuntament i l’empresa han formalitzat l’adjudicació del servei. Això inclou la reforma integral dels lavabos, que permetran als visitants gaudir de més comoditats, així com significatives millores als magatzems del cementiri per tal d’aprofitar més el seu espai i garantir l’ordre.

A banda dels treballs de manteniment i neteja, Remsa vol assegurar que durant dia de Tots Sants totes les famílies gaudisquen d’un entorn amable quan vinguin a retre homenatge els seus éssers estimats. És per això que es trobaran amb una ornamentació floral especial, que ajudi a crear un ambient càlid i acollidor. Els usuaris també trobaran a la seva disposició escales, regadores i tots els estris necessaris per netejar els seus nínxols amb comoditat i seguretat.

Com a empresa líder en la gestió i el manteniment d’equipaments funeraris de les Terres de l’Ebre, Remsa Memorial està compromesa a proporcionar un servei de qualitat. L’equip humà de Remsa s’esforça per garantir que cada cementiri sigui un espai de recolliment i de respecte que permeti als usuaris expressar els seus sentiments cap als seus éssers estimats amb la dignitat que mereixen aquests moments. És per això que davant el dia de Tots Sants, Remsa espera que sigui una jornada de record i homenatge en un entorn cuidat, còmode i acollidor.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies