HomeEconomiaRenfe inverteix 164 milions d'euros per modernitzar el sistema de venda i...

Renfe inverteix 164 milions d’euros per modernitzar el sistema de venda i reserva de bitllets

Renfe invertirà 164,1 milions d’euros en un projecte per actualitzar i modernitzar el sistema de venda i reserva de bitllets, segons ha aprovat avui el Consell d’Administració de la companyia.

En concret s’ha aprovat adjudicar dos contractes, un per al disseny, construcció, manteniment i explotació del nou sistema, adjudicat a la UTE Accenture y Evolutio Cloud Enable per 78,6 milions; i un altre d’implementació, configuració i explotació d’un Passenger Service System (PSS), adjudicat a Sqills Products BV, per 85,5 milions. L’objectiu del projecte és desenvolupar i mantenir amb noves tecnologies, en una infraestructura al núvol, els canals tant de venda com els sistemes d’accés del client.

Segons informa Renfe, el nou sistema de venda ha de garantir la funcionalitat, escalabilitat, complir amb els estàndards europeus i facilitar la integració amb altres aplicacions i amb tercers.

Renfe també indica que el llançament del nou sistema de venda parteix d’una sèrie de principis de disseny que permetran a la companyia abordar l’evolució garantint la continuïtat del negoci, sense patir interrupcions en el servei durant el procés de migració del sistema actual al futur.

Finalment, la companyia indica que aquesta adjudicació permetrà que la venda a través de www.renfe.com sigui la que experimenti una transformació més gran, cosa que ha de redundar en “una millora del servei prestat als clients”. Actualment el web compta amb 5,6 milions d’usuaris únics mensuals i rep 11,5 milions de visites al mes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies