HomePolíticaRubén Biarnés omple el Teatre La Llanterna el dia de la seva...

Rubén Biarnés omple el Teatre La Llanterna el dia de la seva presentació

El divendres 3 de març a les 20:00 s’ha dut a terme al Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre l’acte en que Rubén Biarnés ha renovat la seva posició com a cap de llista i candidat per JUNTS a l’alcaldia de Móra d’Ebre. A l’acte hi han assistit més de 250 persones omplint totes les butaques disponibles del teatre.

Com a padrins del candidat han actuat Josep Rull, president del Consell Nacional de JUNTS; Joan Piñol, alcalde de Móra d’Ebre des del 2011 fins el 2022, i Jordi Turull, secretari general de JUNTS, avalant així la candidatura encapçalada per Rubén Biarnés a les eleccions del proper 28 de maig. Tot i que l’acte va transcórrer en un format molt proper i distés, i que va durar en total poc menys d’una hora, no va estar exempt de moments emotius.

El candidat, Rubén Biarnés, en uns quinze minuts, després dels agraïments dedicats a la seva família, als seus companys de l’equip i als treballadors de l’Ajuntament, es va centrar en el seu mentor en la política activa i va aclarir el perquè, en les seves pròpies paraules, “presentar-se com a cap de llista darrera d’un gegant polític com és Joan Piñol no és fàcil…” destacant, a més, tant els “èxits assolits” com “la generositat i compromís amb els veïns de Móra d’Ebre”. Així va voler destacar punts claus de la seva gestió com són la reducció de l’endeutament de l’Ajuntament dels 1.200€ per habitant de l’any 2011 fins als actuals 475€; la reducció de la taxa d’atur registral des del 18,3% fins a l’11,75% o un bon llistat d’obra de govern feta en diversos aspectes (turisme, equipaments, cultura, ensenyament i salut). Alhora, va demanar paciència per poder tancar els temes pendents i que estan en camí i ben orientats.

A la darrera part de la intervenció Rubén Biarnés ha volgut desgranar els tres motius pels que es presenta com a candidat de JUNTS a l’alcaldia de Móra d’Ebre. En les seves pròpies paraules es presenta pel “Passat que significa ser l’hereu d’una història política d’èxit”, pel “Present que té Móra d’Ebre” i pel “Futur de tots els fills i filles de Móra d’Ebre”.

Foto: Cedida

Així, Biarnés considera que a l’apartat del passat, JUNTS és l’hereva d’una història d’èxit a nivell municipal, comarcal i nacional i que “no ens hem de penedir de reivindicar-la i de lluitar-la” i alhora afirma que “vol encapçalar i encapçalarà la llita dels que més fermament defensin tot el que hem estat i tot el que hem fet, perquè només així podrem guanyar tot allò que ens mereixem”.

A l’apartat del present ha destacat que “els morencs i morenques donen molt: aporten molt a la comarca. I la Ribera d’Ebre aporta molt a Catalunya” i que “hem de ser capaços de teixir aliances que siguin una millora de l‘avui i es consolidi i millori el demà”.

A la tercera raó, el futur, ha manifestat que cal estar concentrats per aconseguir el futur que volem “que els nostres fills i filles mereixen” i que “s’ha de fer amb ells i amb elles” i així “mantenint tot el bo i millor del passat, per viure el nostre present i construir el futur compartit”.

A la part final de la seva intervenció, el candidat Rubén Biarnés ha recuperat unes paraules de la seva pressa de possessió com alcalde el darrer juny en que manifestava que “no obstant el nou càrrec, no deixo de ser un més del poble” i que “espero que tots plegats treballem pel benestar de la nostra gent i perquè Móra d’Ebre continuï avançant com la capital interior de les Terres de l’Ebre” per redoblar el seu compromís amb “tots i cadascun dels morencs i morenques” encapçalant la llista de JUNTS a l’alcaldia de Móra d’Ebre.

Foto: Cedida

Els padrins de la candidatura destaquen diversos aspectes del candidat

La intervenció dels padrins de la candidatura va anar en diverses claus en funció del perfil de cadascun d’ells. Així en la seva intervenció Josep Rull ha establerts paral·lelismes entre els alcaldes, destacant del candidat Biarnés la seva capacitat d’escoltar als veïns de Móra d’Ebre.

Per la seva banda, Joan Piñol, amb qui Biarnés ha compartit equip de govern des de les eleccions del 2019, ha volgut destacar la importància de l’equip en el moment del relleu i alhora el compromís de les persones que es posen al davant d’una candidatura atès que deixen en segon terme altres prioritats. Per altra banda, ha destacat els projectes que s’estan tancant aquests darrers mesos i que estan a punt d’esdevenir una realitat.

Finalment Jordi Turull ha destacat les bones perspectives del municipalisme de JUNTS i la importància del compromís amb el territori i la del candidats amb els seus veïns

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies