HomeSalutSalut inaugura el nou Consultori Local de Benifallet

Salut inaugura el nou Consultori Local de Benifallet

Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut, ha inaugurat el nou Consultori Local de Benifallet, que va entrar en funcionament el passat dilluns 18 d’octubre, acompanyada del Delegat Territorial a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, el director territorial de Salut, Joan Nin, i l’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret.

El nou Consultori Local de Benifallet té una superfície de més de 160 metres quadrats, i ha suposat una inversió per part del Servei Català de la Salut de 431.710,62 €, dels quals 60.000 € s’han destinat a equipament. El centre disposa d’una sala de consulta de medicina general, una sala de consulta d’infermeria, una sala d’exploracions i una sala d’espera, alhora que s’ha facilitat l’accés a l’edifici eliminant les barreres arquitectòniques.

Una vegada finalitzat l’acte d’inauguració, Craywinckel s’ha desplaçat cap a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on ha fet una visita al centre i s’ha reunit amb l’equip directiu de l’ICS Terres de l’Ebre. Posteriorment Craywinckel s’ha reunit amb els proveïdors de Salut de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre al mateix edifici de la Regió.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 29

Últimes notícies