HomeSense categoriaSalut suma un mort més com a sospitós per coronavirus a les...

Salut suma un mort més com a sospitós per coronavirus a les Terres de l’Ebre durant la jornada d’ahir dimarts

TERRES DE L’EBRE // Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 sumen un mort més com a sospitós per coronavirus durant la jornada d’ahir dimarts a les Terres de l’Ebre, deixant el total de víctimes en 43, 15 confirmats com positius i els 23 restants catalogats com a sospitosos. El total de positius acumulats ha baixat en dos persones quedant la xifra en 322 pels 324 que apareixen ahir. En residències continuen apareixent els 16 positius acumulats però tots amb la malaltia superada i les altes hospitalàries en lloc de les 125 d’ahir avui apareixen 123.

Xifres de Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 65.402 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.027 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 187. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.375 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.826 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.154 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.658 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.973 a una residència i 779 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies