HomeSocietatSisco Pepió: "Dissabte amb els tributs a Dire Straits i Miguel Bosé...

Sisco Pepió: “Dissabte amb els tributs a Dire Straits i Miguel Bosé continuem dinamitzant l’estiu a Tortosa”

La ciutat de Tortosa segueix en la seva aposta de dinamitzar l’estiu d’una manera continuada. Així després de la Mostra de Jazz, la Festa del Renaixement o el Festival de Música Proto2 la capital del Baix Ebre continua en la seva aposta per fer de l’estiu un temps d’activitats al carrer, esperant l’arribada de la Festa Major durant la primera setmana de setembre, les festes de la Cinta-2022.

Com explica Sisco Pepió, regidor de promoció econòmica de l’ajuntament de Tortosa, es tracta d’oferir una programació d’estiu variada i atractiva que pugue aplegar gent de totes les edats, “i per això el dissabte 6 d’agost, per exemple, tindrà lloc un concert al parc Teodor González, amb entrada gratuïta, amb dos bandes de tribut i una sessió DJ. Volem dinamitzar el comerç, l’activitat de serveis i la restauració de la ciutat, així com promoure al municipi“. Al llarg dels pròxims mesos Pepió recorda que estan previstos altres esdeveniments, “com el festival de cinema turístic Terres Travel; l’Ebrebeer 2022; les activitats que es duran a terme en el marc del Dia Mundial del Turisme; la recreació del Setge de Tortosa de 1708 amb els Miquelets; 2ª edició de Bons Tortosa, el retrobament amb Festast; les activitats de la Castanyada i de Halloween, així com una nova edició de la ruta A Tortosa de Tapes“.

La cita de dissabte 6 d’agost, serà a partir de les 21 h. Els primers en actuar seran Sultans of Swing Band, formació de tribut a Dire Straits. A continuació, Boseido repassarà els grans temes musicals de l’artista Miguel Bosé. Les dos actuacions es veuran completades amb les sessions DJ que faran coneguts discjòqueis del territori des de les 18 h, en una sessió de ‘tardeo’.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies