HomeUrbanismeTortosa habilita un nou accés entre la Via Verda i Ferreries per...

Tortosa habilita un nou accés entre la Via Verda i Ferreries per tal de reforçar la circulació a peu i en bicicleta

L’Ajuntament de Tortosa iniciarà durant les pròximes setmanes els treballs per a la construcció d’un nou accés a la Via Verda des del barri de Ferreries. El projecte permetrà generar una nova rampa al costat de l’antiga carretera de València, que vol propiciar una millor interconnexió entre els dos màrgens del riu.

D’esta manera, el nou accés facilitarà la mobilitat tant a peu com en bicicleta en una part del barri de Ferreries que compta amb diversos equipaments destacats, com ara els dos instituts d’ensenyament secundari o les instal·lacions esportives de l’estadi.

“Amb esta nova rampa d’accés a la Via Verda mantenim l’aposta que el govern municipal estem fent per tal de tindre una Tortosa més sostenible i potenciant la mobilitat de les persones i l’allargament dels carrils bici existents. A més, també volem facilitar la connexió entre Ferreries i el centre de la ciutat, tenint present també els nous aparcaments que projectem habilitar en esta zona de la ciutat, per tal que les persones que venen de fora puguen arribar i deixar-hi els vehicles i poder accedir de manera ràpida a peu fins al centre”, ha detallat l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

La nova rampa tindrà un disseny similar al de la que ja dona accés al pont roig des de l’avinguda de Lleida, a l’altre marge del riu: amb una estructura metàl·lica i suports de fusta. A la vegada, l’actuació també permetrà arranjar la vorera existent al tram més pròxim a l’antiga carretera de València així com l’allargament per a connectar-la amb la vorera i el carril bici existent al davant de l’institut Dertosa.

L’actuació, de la qual ja se n’ha iniciat la licitació, suposarà una inversió de 150.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 38

Últimes notícies