HomeUrbanismeTortosa inicia la renovació de l'asfaltatge de l'avinguda Felip Pedrell

Tortosa inicia la renovació de l’asfaltatge de l’avinguda Felip Pedrell

Dilluns 23 de maig s’iniciaran els treballs per a la renovació de l’asfaltatge de l’avinguda Felip Pedrell de Tortosa. L’actuació s’estendrà en el tram que va des del carrer Costa de Capellans fins al carrer Argentina i està previst que s’allargue durant tota la setmana.

Els treballs començaran dilluns pel tram més pròxim a la plaça de la Catedral i aniran avançant progressivament cap al centre de la ciutat. Això comportarà l’establiment d’un dispositiu de trànsit que donarà pas alternatiu quan els treballs ho facen necessari. El pressupost d’esta actuació ascendeix a 109.900 euros.

L’asfaltatge de l’avinguda Felip Pedrell completarà els treballs fets al voltant de la nova plaça de la Catedral. A més de la construcció de la plaça, s’hi ha habilitat el nou equipament Tortosa Cota 0, s’ha restaurat la façana de la catedral i, a hores d’ara, estan a la recta final els treballs d’arranjament del carrer Costa de Capellans i carrer Santa Anna, així com l’adequació de l’entorn de l’edifici modernista de l’antic escorxador, actual Museu de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 48

Últimes notícies