HomeSocietatTortosa se suma a la recollida d'aliments prioritzant els donatius d'oli i...

Tortosa se suma a la recollida d’aliments prioritzant els donatius d’oli i llet

El Banc dels Aliments a Catalunya ha organitzat una nova recollida d’aliments semblant al Gran Recapte, per als pròxims dies 2 i 3 de juny. Des de Tortosa s’ha optat per sumar-s’hi i combinar esta recollida amb la tradicional recollida d’aliments de primavera de la capital del Baix Ebre, que enguany arribava a la 10a edició.

En tractar-se d’una recollida organitzada en l’àmbit nacional, els supermercats han estat els qui han decidit si hi participen a través de donatius virtuals a la caixa del supermercat o si opten per una recollida física d’aliments.

Les entitats locals que participen en la recollida, com són Càritas i Creu Roja, han fet una crida a prioritzar els establiments que ofereixen l’opció de donatius físics d’aliments per agilitzar el procés. Estos supermercats, en el cas de Tortosa, són el Consum (Charter), el Caprabo, l’Alcampo, el Supeco, l’Aldi i els diferents establiments de SPARCoviran, DIABon Àrea, així com el Mercat de Tortosa.

El portaveu de la recollida a Tortosa, Òscar Ologaray, ha fet novament una crida a la participació recordant que “els productes més necessaris són l’oli i la llet, demanem a tothom que prioritze estos donatius, ja que ara per ara les reserves d’estos aliments són molt baixes”.

La recollida s’organitza conjuntament entre Càritas, Creu Roja, el Banc dels Aliments, l’Ajuntament de Tortosa, Protecció Civil, l’Arxiconfraria de la Cinta i la Cort d’Honor.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 90

Últimes notícies