HomeSalutÚLTIMA HORA - El PROCICAT aplicarà en poques hores mesures especials a...

ÚLTIMA HORA – El PROCICAT aplicarà en poques hores mesures especials a Tortosa, Roquetes i Amposta per frenar-hi els contagis de Covid-19

S’espera que en qüestió d’hores el PROCICAT anunci una sèrie de mesures especials per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 a les poblacions de Tortosa, Roquetes i Amposta. L’índex de rebrot a les Terres de l’Ebre se situa per sobre de 468 punts, especialment afectat per tot l’episodi de l’empresa PADESA de Roquetes. Per aquest motiu aquesta mateixa tarde de diumenge s’ha reunit d’urgència la comissió de seguiment de l’Ajuntament de Tortosa per fer una primera valoració de la situació, analitzar les conseqüències de l’anunci del PROCICAT i prendre les mesures que siguin necessàries per ajudar el màxim possible a la població davant de les limitacions que pot provocar la resolució que el Diari Oficial de la Generalitat pot publicar demà dilluns.

Si agafem com a exemple les mesures especials que les darreres setmanes han afectat poblacions com Manlleu o Vic estaríem parlant de la limitació al 50% els aforaments de cerimònies religioses, i també tant a l’interior com a les terrasses de bars i restaurants, on a més s’elimina el consum a la barra. A les activitats culturals, l’aforament pot ser com a màxim del 70% i a les esportives, queda restringit a la meitat. El decret preveurà la recomanació a la població perquè romangui en el seu domicili i que es limiti la circulació per les vies d’ús públic, sortint només del domicili per anar a treballar, a l’escola, establiments sanitaris o d’altres causes molt necessàries. Les mesures, que seran vigents quan es publiquin al DOG, s’aplicaran  inicialment durant 15 dies.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies