HomeUrbanismeUn grup de veïns de Roquetes impulsa una recollida de firmes perquè...

Un grup de veïns de Roquetes impulsa una recollida de firmes perquè el consistori dedique un carrer al mossèn Manel Domènech

Els anomenats ‘Amigues i amics de mossèn Manel Domènech’ han iniciat una recollida de signatures per tal, diuen, “d’honrar el seu record dedicant-li un carrer al poble que ell tant va estimar i on tant va treballar per a promoure-hi precisament això: la consciència de poble”.

Davant la recent mort, “que ha estat molt sentida per tothom que el coneixia”, el grup de veïns i veïnes de Roquetes ha impulsat esta acció per tal d’adreçar la seua petició a l’Ajuntament. De moment ja han recollit prop de 200 firmes perquè un carrer de Roquetes porte el nom de mossèn Domènech.

El capellà va arribar amb només 26 anys a Roquetes, i va exercir la seua funció pastoral durant nou anys. “Venia carregat d’il·lusió i es va integrar amb tota la gent de Roquetes sense excepció i, especialment, amb els jóvens que érem nosaltres en aquells anys”. A més, assenyalen que va ajudar a desenvolupar moltes iniciatives ciutadanes més enllà de la seua estricta funció eclesial, i que sempre estava disposat a fer poble sense distincions de creences o ideologies.

Tot i que va acabar marxant del poble, sempre va mantenir-se vinculat amb Roquetes. Ara, el grup de veïns espera que el ple municipal honre la seua memòria i aprove la petició.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies