HomeCiènciaUn jove faldut, seleccionat entre els deu millors referents estatals en ciències...

Un jove faldut, seleccionat entre els deu millors referents estatals en ciències empresarials

El jove emprenedor d’Ulldecona Pere Vericat Polo ha passat a formar part de The Nova 111 List, una llista efectuada per l’entitat The Nova que selecciona els deu millors perfils menors de 25 anys de les onze principals àrees de coneixement, incidint en la seua capacitat de generar impacte social i transformador.

El jove destacat explicava en una entrevista a La Plana Ràdio que una persona de The Nova Talent va contactar amb ell a través de LinkedIn i li va proposar apuntar-se a la llista. Vericat Polo es va prendre la selecció de forma tranquil·la, ja que “el fet que algú de l’equip em contactés a través de LinkedIn i em comentés que seria interessant que em registrés em va fer pensar que potser veien alguna cosa que jo no veia i em va donar una mica més de confiança”. El procés consistia, primer, a passar un test d’intel·ligència i, després, en una entrevista en vídeo, en què havia d’explicar les seues habilitats i propòsits. Posteriorment, un comitè format per membres de The Nova Talent i representants de les empreses col·laboradores van fer la selecció de les diferents categories. Així, Pere és un dels deu seleccionats dins la categoria de ciències empresarials i socials de la llista d’enguany a Espanya.

Més enllà del reconeixement, The Nova 111 List dona accés a establir molts contactes, començant amb el sopar d’entrega de premis amb les empreses amb les quals col·laboren i els 111 guanyadors. Això oferix l’oportunitat de conèixer persones d’altres àmbits i socis dels patrocinadors. “Et donen este accés a networking i, a la vegada, futures oportunitats laborals, fent de captadors de talent, que és una part molt interessant”, explicava Pere. De moment, esta oportunitat no entra en els seus plans, ja que actualment treballa a la seu irlandesa de Google, la meta d’un seu somni que va descobrir en un viatge universitari a Silicon Valley, on es troba la seu principal de la companyia. “Per a mi, va ser un viatge molt inspirador; vaig pensar que m’encantaria estar a una d’aquelles empreses”, reconeixia, tot i que “tenia intuïció de per on anar, però no li havia posat el nom de Google”.

Així, va adquirir coneixements i currículum en el projecte universitari en el qual va crear una consultoria generacional perquè les empreses connectessen amb la gent jove i aconseguir tenir grans companyies bancàries com a clients, cosa que li va permetre ser becari de Google l’any 2021 i entrar-hi com a treballador el mes de juliol de l’any passat. A més dels estudis de lideratge emprenedor, Pere està acabant el grau de Psicologia a la UOC i té un nivell professional en anglès i inicial d’alemany i xinès.

Connectant talent

The Nova Talent és una plataforma “vertical” de talent que connecta persones d’alt potencial entre si i amb les millors oportunitats professionals a través d’una plataforma en línia, esdeveniments i programes. La diferència amb altres plataformes similars és el component social, que adquirix a través de la comunitat. Els i les membres han de superar un procés de selecció per a entrar-hi, com el que ha passat Pere, i això permet assegurar que pertanyen al top 3 % dels perfils amb més talent de la seua edat.

En una situació en què cada vegada és més difícil atraure i contractar el millor talent, fins i tot per a les millors empreses (com les que hi col·laboren, entre les quals es troben Danone, Naturgy i Orange), The Nova Talent ajuda companyies, fons i empreses emergents de primer ordre a fer-ho d’una forma més eficient que utilitzant plataformes massives com LinkedIn o headhunters tradicionals.

Així, The Nova Talent ja compta amb més de 10.000 membres amb un alt creixement gràcies a la seua tecnologia de selecció, els seus efectes de xarxa i el seu sistema de nominacions. Treballa principalment als mercats d’Espanya i Suècia, i actualment busca créixer a Europa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

35 + = 45

Últimes notícies