Un silenci preocupant

Passats trenta-cinc dies del plenari de l’Aldea del mes de setembre em veig en l’obligació moral d’expressar als quatre vents els meus pensaments, dubtes, opinions i valoracions. 16 de setembre: l’alcalde de l’Aldea, el senyor Xavi Royo, acusa l’antic equip de govern de projectar un centre de menors a l’Aldea, declarant que aquest fet hagués ocasionat problemes de convivència greus.

Després d’aquesta declaració, el silenci envaeix l’Aldea. Cap rectificació. Cap petició de perdó. Cap, ni una, explicació sobre unes manifestacions en una sessió de ple municipal, l’òrgan de màxima representació política dels ciutadans i ciutadanes d’una vila. El més preocupant, però, el silenci de tot un grup que gestiona un ajuntament.

Jo em pregunto… què n’opina la primera tinent d’alcalde i diputada al Parlament, la senyora Irene Negre? Què n’opina la regidora de Foment de les persones i Igualtat, la senyora Berta Royo? Què n’opina el regidor de Festes i Joventut, el senyor Josep FranchQuè n’opina el senyor Pepe Caballé? I el senyor Carlos Gilabert?

Aquestes inquietants declaracions de l’alcalde de l’Aldea són pròpies d’altres ideologies polítiques que, per res del món, vull que arrelen a la societat aldeana. Opinions com aquesta posen en dubte que el senyor Royo aposte per la pau social.

Aquests són els valors que volen deixar a futures generacions? Aquesta política és la que volem per a les nostres terres, pobles i país? Això és el que volem transmetre al jovent i a la nostra societat en general? Quin sentit té parlar d’igualtat i després fer aquestes declaracions?

No només l’alcalde de l’Aldea, sinó tot membre de la societat que pense així hauria de demanar perdó en majúscules! Si no hi ha rectificació, correm el risc que el càncer de la intolerància s’ubique entre nosaltres. I no ho podem permetre.

Després de tot, que hem rebut a canvi? UN SILENCI PREOCUPANT.

Eli Fabuel Quesada
Eli Fabuel Quesada
Regidora per Endavant l'Aldea (ERC) a l'Ajuntament de l'Aldea
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies