HomeSense categoriaUna agència de visites turístiques guiades per les Terres de l’Ebre guanya...

Una agència de visites turístiques guiades per les Terres de l’Ebre guanya el premi Emprenedoria 2019

Voltes Tours, una agència de visites turístiques guiades i rutes interpretatives per les Terres de l’Ebre, ha guanyat el Premi Emprenedoria 2019 que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. La promotora de Voltes Tours, Gemma Gonzàlez, ha rebut aquest vespre el guardó durant l’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2019, que ha tingut lloc al Saló de Plens. També s’han lliurat els premis: Solidaritat, Jove i Fotografia, que convoca el Consell Comarcal anualment per tal de distingir les millors iniciatives de la comarca en aquests àmbits.

Per la seua banda, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha destacat que l’objectiu d’aquests premis és fer un reconeixement a les entitats, associacions i emprenedors que fan un esforç per fer créixer, dinamitzar i cohesionar la comarca. “Els Premis Baix Ebre són un reconeixement als emprenedors, a les iniciatives solidàries, als projectes per la joventut i al treball fotogràfic de la gent gran, però també pretenen estimular i motivar la societat per construir entre tots i totes una comarca millor”, ha manifestat Faura.

L’activitat empresarial plantejada per Voltes Tous implica la promoció del patrimoni històric, cultural i natural i ofereix itineraris turístics a través de la visita als espais de major atractiu de les Terres de l’Ebre, combinant els serveis tradicionals amb altres més innovadors. Pel que fa a la dotació econòmica del premi és de 1.000 euros, als quals s’ha d’afegir la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova i l’assessorament tècnic i suport logístic dels tècnics del Viver. 

Quant al Premi Solidaritat ha estat per l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer pel projecte “Afate a prop teu”. Es tracta d’una iniciativa que pretén ampliar els tallers que actualment ofereix l’associació a Tortosa, Roquetes, Camarles, Aldover i Paüls, a tots els municipis del Baix Ebre. L’objectiu del projecte és fer possible que més persones grans milloren o mantinguen les seues capacitats mentals i l’autonomia personal. El premi Solidaritat té una dotació econòmica 1.500 euros.

El Premi Jove se l’ha emportat la Fundació Gresol Projecte Home pel projecte “Tu tens la clau: exposició itinerant de prevenció de les addiccions i altres conductes de risc per a adolescents i joves a les biblioteques de les Terres de l’Ebre”. Es tracta d’una exposició que consisteix en la sensibilització i difusió per a la prevenció i la reducció del consum d’alcohol, així com d’altres conductes addictives i de risc entre els joves ebrencs. El premi metàl·lic és de 1.000 euros. També s’ha concedit un accèssit de 500 euros al Grup Cooperatiu de Joves Tortosa pel projecte “La tarda dels talents”, una iniciativa que pretén potenciar l’espai Terrasseta de l’edifici jove Lo Carrilet.

Finalment, el premi Fotografia de la Gent Gran, un guardó que es convoca a proposta del Consell Consultiu de la Gent Gran, ha estat per Julia Silva González, que ha rebut el primer premi (250 euros) amb el treball fotogràfic “La Verdor del Delta” i Enric Comelles ha guanyat el segon premi (120 euros) amb “Les Muscleres”.

L’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2019 s’ha tancat amb l’actuació de la soprano Andrea Martí, acompanyada al piano per Roger Casanova.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies