HomeOpinióEditorialUna ruta de tapes que té molt valor afegit

Una ruta de tapes que té molt valor afegit

Tortosa es prepara per a acollir, del 3 al 13 d’octubre, la vuitena edició de la ruta gastronòmica “A Tortosa de tapes”, un esdeveniment que, després de la seua absència l’any passat, torna amb força per a dinamitzar la cuina local i oferir a la ciutadania i visitants una experiència única. Enguany, la presència de dos xefs amb estrella Michelin, Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona, i Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou, aporta un valor afegit indiscutible a la iniciativa. Estos dos referents de la cuina han decidit oferir el seu coneixement i experiència per a assessorar els restauradors tortosins. La seua aportació no només eleva el nivell de les propostes culinàries que es podran degustar a principis d’octubre, sinó que també suposa una oportunitat per als cuiners locals d’aprendre i créixer professionalment.

L’edició d’enguany també destaca per la seua vessant solidària. La introducció de la “tapa solidària” permetrà que ciutadans en situació de vulnerabilitat puguen gaudir també de l’experiència gastronòmica que es viurà a la ciutat durant 10 dies.

“A Tortosa de Tapes” ja és una cita imprescindible en el calendari de la capital del Baix Ebre i esperem que no hi hagen més interrupcions com la de l’any passat. Una ruta de tapes que aposta per la gastronomia de qualitat, la solidaritat i l’impuls local, mereix el nostre reconeixement ha de tindre l’èxit assegurat. El bon treball fet en estos anys per la Cambra de Comerç de Tortosa i l’associació d’hostaleria i turisme Platigot, amb el suport de l’Ajuntament, és digne de la nostra felicitació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies