HomeEsportsVÍDEO · Tivenys acollirà la quinta edició de la Cursa de les...

VÍDEO · Tivenys acollirà la quinta edició de la Cursa de les Dones de l’Ebre

Tivenys acollirà el diumenge 22 d’octubre, la quinta edició de la Cursa de les Dones de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’una cursa solidària, ja que tots els recursos aniran destinats a la Lliga contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre, organitzadora de l’esdeveniment juntament amb el Club Atletisme Terres de l’Ebre (ATE) i, enguany, l’Ajuntament de Tivenys, amb la col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tortosa, els Consells Esportius i els Serveis Territorials d’Esports de la Generalitat.

En la cursa poden participar persones de totes les edats i condicions, amb un recorregut de 5,29 quilòmetres, pels carrers del poble i el fantàstic entorn del parc i el bosc de ribera, a la vora del riu, que es podrà fer tan corrent com caminant. Les inscripcions anticipades es poden efectuar a la pàgina web cursadeladonaebre.cat, tot i també es podran fer presencialment abans de la cursa. El preu d’inscripció és d’una mínima aportació de 15 euros. El seu inici està previst a les 11.00 hores des del recinte firal del municipi.

L’edició del 2021 es va portar a terme a Roquetes, i en l’anterior del 2022 a la Ràpita, en la que van participar més de 500 persones, amb una recaptació al voltant dels 6.000 euros.

La primera edició es va celebrar a Tortosa el 2018, i la seua estrena va representar tot un èxit, superant la xifra dels 800 participants. La segona, el 2019, va tenir lloc a Amposta.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 60

Últimes notícies